ESITTELYSSÄ: SUSA'S TIIMI

14.02.2022

Susa's koostuu ihanasta tiimistä, jossa yksi suurimmista arvoistamme on yhteys. Tuemme toinen toisiamme pienessä Susa's perheessämme ja kuten tuemme toisiamme, haluamme myös tukea sinua elämäntapamuutoksessa - koska uskomme, että jokainen ansaitsee voida hyvin itsessään ja kehossaan.

Kohtaamme jokaisen teistä yksilöinä, joten halusimme myös esittäytyä sinulle, jotta tiedät ketkä seisovat tukenasi elämäntapamuutoksessa.

SUSAN HEDMAN

Susa'sin on perustanut Susan Hedman, joka on jo vuosikymmeniä työskennellyt ihmisten kanssa kanavointien ja lukuisten kurssien kautta. Susa'sin avatessa loppuvuodesta 2021 Susan kirjoitti:

Tämä vuosi on ollut minulle suuri hyppy uusiin asioihin, jotka ovat syntyneet sisälläni omista kokemuksistani ja lukemattomista kanavoinneista, joita olen tehnyt.

Olen ymmärtänyt, että keskittyminen perusasioihin; ruokaan, liikkumiseen ja uneen vievät pidemmälle kuin moni henkinen harjoitus. Käytäntö, se että oikeasti toteutamme asioita, joiden tiedämme toimivan itseämme tukevasti, on todellinen harjoitus - itse elämä, joka kuljettaa meidät sydämeen. Se, mitä mielelle, keholle ja olotilalle tapahtuu sen jälkeen kun olet syönyt ratkaisee sen miten voit ja mihin energiallasi kykenet. Ravinnolla on välitön vaikutus olotilaamme, ehkä enemmän kuin osaammekaan ymmärtää. Samoin kuin hengityksellä ja unella.

WALK THE TALK, nyt on tekojen aika.

Siksi on syntynyt Susa's. Puhdasta ravintorikasta ruokaa kotiisi toimitettuna. Voisiko enää olla parempaa ja helpompaa. Ei eineksiä tai puolivalmista vaan ihan alusta loppuun asti kokin valmistamaa hyvää ruokaa. Ei mitään sen ihmeellisempää kuin puhtaat laadukkaat ravintoainekset ja tavallista kotiruokaa.

Yhdessä kumppaninsa Bengtin kanssa Susan huolehtii monista Susa'sin käytännön asioista, kuten tukkutilauksista ja siitä, että keittiö on mukava, turvallinen ja iloinen paikka olla ja työskennellä. Susanilla on myös hallussaan Susa'sin puhelin, joten hän vastaa sinulle jos meidän asiakaspalveluumme soitat. Samoin asiakaspalveluun lähtevät sähköpostit tulevat suoraan Susanille.

Susan nauttii valtavasti ajamisesta ja toimiikin usein kuljettajana. Susa'sin biokaasulla kulkevan auton voi bongata maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin niin pääkaupunkiseudulla kuin Länsi-Uudellamaalla - ja muina päivinä Tammisaaren keskustasta.

ARNE SIMOVART

Kokkimme Arne liittyi Susa's tiimiin vuoden 2022 alussa. Arne on rantautunut suomeen Virosta vuonna 2012 ja työskennellyt keittiöissä ja kokkina vuodesta 2015. Arnen kipinä ruoanlaittoon syttyi, kun hänen ystävänsä pyysi häntä avuksi ravintolaansa ja siltä seisomalta hän tiesi löytäneen paikkansa. Ruoanlaitosta tuli intohimo.

Vuosien aikana Arne on työskennellyt kokkina muun muassa Tammisaaren GH Fyren:ssä, Rastachefillä sekä BBQ Royale Helsingissä.

Arnelle raaka-aineet ja hyvät energialähteet ovat sydämenasia:

Se mitä syömme vaikuttaa kehoomme ja energiatasoomme valtavasti. Mäkkärin hamppari tuntuu kehossa ja koko olemuksessa raskaana ja väsyttävänä. Burgereissa ja ranskalaisissa ei ole mitään vikaa, mutta nekin voidaan valmistaa hyvistä raaka-aineista, terveellisesti. Mitä terveellisemmin syö ja mitä parempia raaka-aineita käyttää, sitä parempi olo on niin kehossa kuin koko olossa. Terveellinen syöminen on pohja kaikelle mitä tekee, se polttoaine, joka kuljettaa eteenpäin ja auttaa jaksamaan arjen eri haasteissa.

Keittiössä Arnella soi aina musiikki, hän valmistaa ruoan tarkasti, ajatuksella, huolella ja rakkaudella - ja välillä tanssien.

IDA HEDMAN

Ida on usein ensimmäinen henkilö, joka on sinuun yhteydessä tilauksesi jälkeen. Hän myös kirjoittaa ja lähettää sinulle kaikki menut ja kirjeet koko ruokavaliosi aikana. Viestittelyn, kirjeiden ja sähköpostien lisäksi Ida huolehtii Susa'sin somesta ja markkinoinnista, verkkosivujen päivityksestä ja auttaa siellä missä tarvitaan.

Ida on valmistunut 2015 Laurean Palvelujen Tuottamisen ja Johtamisen koulutusohjelmasta, työskennellyt niin ravintoloissa tarjoilijana kuin rekrytoinnin ja HRn parissa. Vuodesta 2018 hän on toiminut yrittäjänä, tarjoten niin kirjoituksia kuin energiahoitoja Adventures of Love & Lightin kautta.

Idalle tärkeää on itsestään huolehtiminen ja itsensä rakastaminen:

Olen koko aikuisikäni kamppaillut syömisen ja kehoni kanssa, oppinut kantapään kautta kuinka tärkeää on voida hyvin itsessään ja aktiivisesti joutunut harjoittelemaan itseni valitsemista ja rakastamista.

Susa'sin kautta haluan jakaa syömisen, hyvinvoinnin ja itsensä rakastamisen ilosanomaa, muistuttaa siitä, kuinka me jokainen ansaitsemme voida hyvin itsessämme. Muistuttaa siitä, että me jokainen olemme hyvän ruoan, hyvän olon ja hyvän terveyden arvoisia - ja nämä kaikki ovat asioita joihin saa, kannattaa ja tulisi ensisijaisesti sijoittaa.

Mitä paremmin voimme itsessämme, sitä helpompi meidän on olla ja elää maailmassa, elää elämää, jossa olemme onnellisia.

Ida on myös kirjoittanut Tehtävävihkon Itsensä Rakastamiseen, jonka voi tilata Susa'sin verkkokaupasta. Hän asuu Barcelonassa, toimii meidän aurinkoisena tsempparina ja lentää tarpeen mukaan Suomeen.

Susan, Bengt, Arne ja Ida muodostavat iloisen ja kuplivan Susa's ydintiimin. Tämän lisäksi Susa'sin tiimiä vahvistaa menut suunnitteleva ihana Veera Lasarov sekä keittiön virallisena testimaistajana toimiva Isa Hedman.

Koska haluamme antaa sinulle mahdollisimman kokonaisvaltaisen tuen elämäntapamuutokseen, on meillä myös upea joukko valmentajia auttamassa sinua. Voit tutustua heihin täällä.