SUSA'S VINKIT PAINONPUDOTUKSEEN

01.03.2022
Kuvaaja Akshata Bablad palvelusta Pexels
Kuvaaja Akshata Bablad palvelusta Pexels

Moni tilaa Susa's ruokavalion avuksi laihdutukseen, minkä takia kokosimme sinulle vinkkejä pysyvään ja terveelliseen painonpudotukseen.

Jokaisen keho on omanlaisensa ja jokaisella on oma ihannepainonsa - paino, jossa on hyvä olla. Elämän eri vaiheiden lävitse oma paino voi muuttua, huomaamatta painoa on voinut kertyä yllättävänkin paljon, jolloin halu laihtua nousee.

ANNA ITSELLESI AIKAA SAAVUTTAA TAVOITTEESI

Jokaisen keho on kaunis ja täydellinen sellaisenaan, minkä takia uskomme, että laihduttamisen sijaan olisi tärkeä keskittyä elämäntapojen muuttamiseen: lisätä terveellistä ja vähentää epäterveellistä. Tämä muutos vie aikaa. 

Mahdollisimman nopea painonpudotus on monelle kenties se ensisijainen tavoite. Mutta laihdutuksessa on tärkeä muistaa, että kuten paino ei noussut yllättäen yhden yön aikana, ei se myöskään putoa yhden yön aikana.

Tiukat laihdutuskuurit voivat pudottaa painoa yllättävänkin nopeasti, mutta usein paino myös tulee takaisin vähintään yhtä nopeasti tai kaksinkertaisena, kun palaa takaisin normaaliin ruokavalioon.

Pysyvän painonpudotuksen saavuttamiseksi nopein tie on usein se hitaampi.

SITOUDU PAINONPUDOTUKSEEN

Painonpudotus vaatii sekä pitkäjänteisyyttä että kärsivällisyyttä, sitoutumista omaan tavoitteeseen. Laihdutuksessa on ennen kaikkea kyse elämäntapamuutoksesta, siitä, että muuttaa niin syömis- kuin liikkumistottumuksiaan. Vähentää kalorinsaantia ja nostaa kulutusta.

Muutos vaatii harjoittelua ja harjoittelu vaatii sitoutumista. Painonpudotuksessa ehkä tärkeintä on jokainen päivä, jokaisen aterian ja valinnan kohdalla, jatkuvasti ja toistuvasti valita se terveellisempi vaihtoehto. Jatkuvasti ja toistuvasti valita huolehtia itsestä ja tarjota itselle se paras vaihtoehto.

Pitkäjänteisyys palkitaan ja mitä terveellisemmiksi elämäntavat muuttuvat, sitä helpompi paino on pitää tasaisena myös jatkossa.

Kuvaaja Toni Cuenca palvelusta Pexels
Kuvaaja Toni Cuenca palvelusta Pexels

OLE ITSELLESI ARMOLLINEN

Painonpudotus ja elämäntapamuutos vaatii työtä, sitoutumista ja luottamusta omaan itseen sekä tahdonvoimaa tehdä muutos itsensä vuoksi. Ruokavaliosta retkahtaminen on normaalia ja tapahtuu useimmille.

Retkahduksen kohdalla on tärkeä muistaa, että yksi herkkupäivä ei pilaa kokonaiskuvaa - kaikki ei ole menetetty. 

Kokonaiskuva ratkaisee; mitä useampi ateria on terveellinen, mitä terveellisemmät elämäntavat ovat kokonaisuudessaan, sitä vähemmän yksittäiset herkkupäivät vaikuttavat tulokseen.

SYÖ SÄÄNNÖLLISESTI

Keho tarvitsee ruokaa ja energiaa toimiakseen, on elintärkeää syödä. Niinä päivinä, kun olo on lihava ja nousee ajatus siitä, ettei tänään syö, on kuitenkin tärkeä syödä niin aamiainen, lounas kuin illallinen. On tärkeä pitää kehostaan huolta.

Tasaiset ateriavälit, oikeat annoskoot ja säännöllinen ruokailu ovat avainasemassa painonpudotuksessa. Kun verensokeri ei pääse romahtamaan ja nälkä ei yllätä, syö vähemmän, terveellisemmin ja vähemmän sokeria tai nopeita rasvoja.

KUINKA SUSA'S RUOKAVALIO AUTTAA SINUA PAINONPUDOTUKSESSA?

Susa's ruokavalio on suunniteltu terveellisten ja laadukkaiden raaka-aineiden ympärille ja olemme jokaisen annoksen kohdalla laskeneet niin kalorit kuin ravintoarvot valmiiksi.

Susa's ruokavaliossa päivittäinen kalorimäärä vaihtelee 1200 ja 1600 kcal välillä, joka on keskimääräistä ravintosuositusta alhaisempi, jolloin paino putoaa tehokkaasti.

Kalorimäärä ja ruokien ravintoarvot antavat kuitenkin energiaa, jotta jaksat niin päivittäiset askareet kuin urheillakin.

Toimitamme sinulle aamiaisen, lounaan ja illallisen, mikä tarkoittaa ettei sinun tarvitse syödä muuta. Kun et käy kaupassa, riski siitä, että mukaan tarttuisi herkkuja on pienempi.

30 päivän ruokavaliossa kehosi tottuu kevyempään ruokaan, säännölliseen ateriarytmiin ja vieroittuu sokerista. Tämän jälkeen sinun on helppo jatkaa itsenäisesti terveellistä elämäntapaa.

Ruokavalion lisäksi autamme ja tuemme sinua elämäntapamuutoksessa. Annamme vinkkejä, motivoimme ja tsemppaamme sinua sekä muistutamme sinua tavoitteistasi. Et ole painonpudotuksen tai elämäntapamuutoksen kanssa yksin.

Autamme sinua ilolla! Voit aloittaa kokeilemalla Susa's ruokavaliota viikon ajan tai tilata samantien 30 päivän ruokavalion. Tilauksesi jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja kysymme tavoitteistasi, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

TILAA 30 PÄIVÄN RUOKAVALIO PAINONPUDOTUKSEN TUEKSI