MENTAALINEN VALMENNUS

Jos kaipaat terveellisen ruoan lisäksi tukea tasapainoisen elämän ylläpitämiseen, voit halutessasi hyödyntää myös Mentaalisen Valmennuksen palveluitamme.

UUDET TAVAT ARKEEN

Pysyvä elämänmuutos on täysin mahdollista, vaikka esteitä on paljon. Jokapäiväisessä elämässä kohtaavat ihmisyyden haasteet ja ulkoiset vaatimukset. Meillä on liian vähän aikaa ajatella itseämme ja tehdä tekoja hyvinvointimme eteen. Elämä on usein selviytymistä päivästä toiseen, ja liian harvoin aikaa jää oman itsen kuulemiseen.

Totutut, usein jo lapsuudessa opitut tavat ja vanhat mallit harvoin palvelevat sitä, mikä on oleellista ja tärkeää elämässä tällä hetkellä. Arjessa on usein vaikea luoda uusia malleja ja tapoja, jotka tukevat sinua ja hyvinvointiasi ja ovat lähtöisin sinun sisältäsi ja sinun tarpeistasi.

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN

Voidakseen hyvin on tärkeää oppia kuulemaan itseään. Miltä kehossasi tuntuu? Mitä ajattelet? Mitä tunnet? Ajatuksesi ja tunteesi luovat sinun seuraavaa hetkeäsi jatkuvasti, joten niiden pitäisi olla sinua tukevia ja kannustavia.

Itsensä hyväksyminen on tärkeä lähtökohta onnistumiselle. Kun opit hyväksymään itsesi ja omat tekosi, elämä avautuu sinulle aivan uudella tavalla ja mahdollisuudet tasapainoiseen ja hyvään elämään ovat ulottuvillasi.


AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN!

Nyt sinulla on mahdollisuus avata ja työstää omia uskomuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi mentaalisen valmentajan kanssa. Voit valita Mentaalisten Valmentajien tiimistä itsellesi sopivimman ja aloittaa vaikka puolen tunnin tutustumisella.

MITÄ VALMENNUKSESSA TAPAHTUU?

Valmennuksessamme sinä olet keskiössä. Saat selkeyttä edetä kohti tavoitteitasi ja löydät ratkaisuja, vaihtoehtoja ja välineitä parempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Työskentely on suunnitelmallista, omien voimavarojesi mukaisesti etenevää, uusien toimintatapojen ja arjen selviytymistaitojen oppimista. Etenemme pala palata, sinun ehdoillasi.

Toimintamme keskittyy positiivisten tunteiden lisäämiseen sekä henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Valmennuksella haluamme lisätä luottamustasi omiin kykyihisi ratkaista erilaisia elämän haasteita.

Saat oivalluksia ja pysähtymisen hetkiä. Me kannustamme sinua matkallasi kuuntelemaan itseäsi ja saamaan paremmin yhteyden omaan sisäiseen viisauteesi. Sinä tiedät parhaiten, mikä sinulle on hyväksi ja oikein.

Käännetään yhdessä haasteet ratkaisuiksi ja onnistumisiksi. Autamme sinua uskomaan unelmiisi ja tekemään niistä totta.

Tärkeää on, että sinulla itselläsi on vahvaa halua ja riittävästi voimia edetä kohti päämäärääsi.

MITEN TOIMIMME?

Toimimme ratkaisukeskeisen valmennusmallin kautta. Autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi erilaisten kysymysten ja harjoitusten kautta.


Valmennuksessa kartoitamme yhdessä nykyistä elämäntilannettasi ja muutostarvetta. Minkä muutoksen haluat elämääsi, miten voisit lisätä hyvinvointiasi? Miten voimme auttaa sinua siinä? 

Asetamme yhdessä päämääräsi, joka innostaa ja saa sydämesi sykkimään. Tämä jälkeen luomme selkeän, motivoivan ja realistisen toimintasuunnitelman erilaisine toimenpiteineen. Askel askeleelta etenet kohti tavoitettasI

MENTAALISET VALMENTAJAMME

Kun tilaat Susa's ruokavalion maaliskuun aikana, saat ilmaisen kartoituksen.  

Olemme joukko mentaalisia ohjaajia, elämäntaidon valmentajia, energiahoitajia, ravintoneuvojia sekä kanssakulkijoita ja läsnäolevia kuuntelijoita. Tuemme sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri alueilla.

VALMENNUKSEN HINNAT 2022

Kun tilaat ruokapalvelun maaliskuussa 2022 

  • tarjoamme sinulle ilmaisen valmennustarpeen kartoituksen (max. 30 min) ja kolme (3) valmennusta á 60 euroa

  • Yksi valmennuskerta kestää 45 min. ja pidetään joko lähivalmennuksena tai online

Yksittäinen valmennus 

  • 90 euroa kerta (60 min.) 
  • 60 euroa kerta (30 min.) 
  • Ravintoneuvoja 120 euroa kerta
  • Pienryhmävalmennus 3 kertaa ( 90 min.), yht. 175 euroa,
    min. 3-5 henkeä, kysy lisää Heidiltä 
  • Juoksuharjoitukset livenä, kysy lisää Petriltä 

Hinnat sisältävät alvin 24%