MENTAALINEN VALMENNUS

Jos kaipaat terveellisen ruoan lisäksi tukea tasapainoisen elämän ylläpitämiseen, voit halutessa hyödyntää myös Mentaalisen Valmennuksen palveluitamme.

UUDET TAVAT ARKEEN

Pysyvä elämänmuutos on täysin mahdollista, vaikka esteitä on paljon. Jokapäiväisessä elämässä kohtaavat ihmisyyden haasteet ja ulkoiset vaatimukset. Meillä on liian vähän aikaa ajatella itseämme ja tehdä tekoja hyvinvointimme eteen. Elämä on usein selviytymistä päivästä toiseen, ja liian harvoin aikaa jää oman itsen kuulemiseen.

Totutut, usein jo lapsuudessa opitut tavat ja vanhat mallit harvoin palvelevat sitä, mikä on oleellista ja tärkeää elämässä tällä hetkellä. Arjessa on usein vaikea luoda uusia malleja ja tapoja, jotka tukevat sinua ja hyvinvointiasi ja ovat lähtöisin sinun sisältäsi ja sinun tarpeistasi.

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN

Voidakseen hyvin on tärkeää oppia kuulemaan itseään. Miltä kehossasi tuntuu? Mitä ajattelet? Mitä tunnet? Ajatuksesi ja tunteesi luovat sinun seuraavaa hetkeä jatkuvasti, joten niiden pitäisi olla sinua tukevia ja kannustavia.

Itsensä hyväksyminen on tärkeä lähtökohta onnistumiselle. Kun opit hyväksymään itsesi ja omat tekosi, elämä avautuu sinulle aivan uudella tavalla ja mahdollisuudet tasapainoiseen ja hyvään elämään ovat ulottuvillasi.


AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN!

Nyt sinulla on mahdollisuus avata ja työstää omia uskomuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi mentaalisen valmentajan kanssa. Voit valita Mentaalisten Valmentajien tiimistä itsellesi sopivimman ja aloittaa vaikka puolen tunnin tutustumisella.

MITÄ VALMENNUKSESSA TAPAHTUU?

Valmennuksessamme sinä olet keskiössä. Saat selkeyttä edetä kohti tavoitteitasi ja löydät ratkaisuja, vaihtoehtoja ja välineitä parempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Työskentely on suunnitelmallista, omien voimavarojesi mukaisesti etenevää, uusien toimintatapojen ja arjen selviytymistaitojen oppimista. Etenemme pala palata, sinun ehdoillasi.

Toimintamme keskittyy positiivisten tunteiden lisäämiseen sekä henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Valmennuksella haluamme lisätä luottamustasi omiin kykyihisi ratkaista erilaisia elämän haasteita.

Saat oivalluksia ja pysähtymisen hetkiä. Me kannustamme sinua matkallasi kuuntelemaan itseäsi ja saamaan paremmin yhteyden omaan sisäiseen viisauteesi. Sinä tiedät parhaiten, mikä sinulle on hyväksi ja oikein.

Käännetään yhdessä haasteet ratkaisuiksi ja onnistumisiksi. Autamme sinua uskomaan unelmiisi ja tekemään niistä totta.

Tärkeää on, että sinulla itselläsi on vahvaa halua ja riittävästi voimia edetä kohti päämäärääsi.

MITEN TOIMIMME?

Toimimme ratkaisukeskeisen valmennusmallin kautta. Autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi erilaisten kysymysten ja harjoitusten kautta.


Valmennuksessa kartoitamme yhdessä nykyistä elämäntilannettasi ja muutostarvetta. Minkä muutoksen haluat elämääsi, miten voisit lisätä hyvinvointiasi? Miten voimme auttaa sinua siinä? 

Asetamme yhdessä päämääräsi, joka innostaa ja saa sydämesi sykkimään. Tämä jälkeen luomme selkeän, motivoivan ja realistisen toimintasuunnitelman erilaisine toimenpiteineen. Askel askeleelta etenet kohti tavoitettasI

MENTAALISET VALMENTAJAMME

Kun tilaat Susa's ruokavalion loka-marraskuun aikana, saat ilmaisen kartoituksen.  

Olemme joukko mentaalisia ja henkisiä ohjaajia, elämäntaidon valmentajia, energiahoitajia, ravintoneuvojia sekä kanssakulkijoita ja läsnäolevia kuuntelijoita. Tuemme sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri alueilla.

SIRKKA AHO 

Koen elämäntehtäväkseni ihmisten tukemisen heidän polullaan omaksi itseksi tulemisessa, itsensä tuntemisessa ja elämän haasteiden ymmärtämisessä. Mentaalisessa valmennuksessani ja kohtaamisessa kanssasi hyödynnän pitkää kokemustani ihmisten kanssa työskentelystä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ihmismielen toiminnasta. Käytän työssäni myös erilaisia täydentäviä hoitomuotoja, kuten energiahoitoa, joka auttaa sinua omalle ainutlaatuiselle tiellesi sydäntäsi ja omaa sisäistä viisautta kuunnellen.

Asun Italiassa ja työskentelen kanssasi sujuvasti videoyhteyden välityksellä tai puhelimitse oman toiveesi ja valintasi mukaisesti. Energiahoidot toimivat hienosti myös etänä.

Ilolla, SirkkaSARI LEHIKOINEN

Valmentajana haluan auttaa sinua kukoistamaan, saavuttamaan oman potentiaalisi ja muuttamaan elämääsi positiivisella tavalla. Yhdistän kokemustani mentaalisesta valmennuksesta, ratkaisukeskeisestä yksilövalmennuksesta ja energiahoitamisesta, elämäntaidon koutsauksesta ja NLP:stä. Toimin myös liike-elämässä linjatyöni ohella valmentajana sekä esimiesten ja tiimien tutorina, joten ymmärrän hyvin arjen haasteita ja vaatimuksia. Olen löytänyt ihmisille keinoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin siellä, missä paineet, riittämättömyyden tunne ja kiire vievät voimavaroja.

Tuen sinua mielen ja arjen esteiden yli kohti unelmaasi ja uutta suuntaa elämässäsi.

Lämmöllä, Sari


KAIJA PIRINEN

Olen energiahoitaja, elämänkosketushoitaja ja Reiki Master.

Läsnäolevana ja kuuntelevana valmentajana ja kanssakulkijana ammennan elämänkokemustani ja mentaalisen valmennuksen viisaita oppeja. Yhdistän työskentelyssäni monipuolisesti myös erilaisia energiahoitoja, jotka ohjaavat sinua syvemmälle itsesi kuunteluun. Valmentajana haluan auttaa sinua, jotta löytäisit tasapainon, elämänilon, sielun tietoisuuden, sisäisen rauhan ja rakkauden.

Tiedän, että vaikeuksien ja haasteiden keskeltä on mahdollista löytää valonpolku ja uskallus luottaa siihen, että elämä kantaa ja kaikki järjestyy. Mennäänkö yhtä matkaa?

Rakkaudella, Kaija


KREETA LAUKKANEN

Olen refleksologi ja vyöhyketerapeutti, energiahoitaja ja kuvataiteilija. Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen toiminut päätoimisesti rentouttavien holististen kehoterapiahoitojen parissa. Hoidoissani haluan auttaa sinut syvärentoutuneeseen tilaan, jossa on hyvä, kevyt ja vapaa olla. Silloin elämänvoima virtaa harmonisesti, ja palautuminen sekä eheytyminen voivat tapahtua luonnollisesti. Mentaalisena valmentajana olen sinulle aidosti läsnä kuuntelemalla ja keskustelemalla. Myös energiahoitojen kautta voin tuoda sinulle ohjausta ja oivalluksia, jotka auttavat sinua elämässäsi eteenpäin.

Mahtavaa, jos kohdataan!
Ilolla, Kreeta


MAARIT LATVA-RANTO

Yhdistän työskentelyssäni ratkaisukeskeistä elämäntaidon valmennusta, NLP:tä ja kliinistä hypnoterapiaa. Ne ovat tehokkaita valmennuksen apuvälineitä myös painonhallinnassa ja mielen voiman ymmärtämisessä. Valitsen tilanteeseesi sopivia menetelmiä, työkaluja ja harjoituksia, jotta voisit paremmin arjen haasteissa. Olen tehnyt pitkän uran hoitoalalla huolehtien asiakkaiden hyvinvoinnista ja kauneudesta. Tämän lisäksi olen kouluttautunut energiahoitajaksi, ja käytän tätä osaamistani monipuolisesti muiden osa-alueiden kanssa intuitiivisesti energiaasi kuunnellen.

Haluan auttaa sinua löytämään oman sisäisen voimasi ja tasapainon, jotta elämäsi olisi parasta mahdollista.

Rakkaudella, Maarit


HEIDI LINDVALL

Tehtäväkseni maailmassa koen rauhan rakentamisen, niin sisälleni kuin ulkopuolellenikin, jokapäiväisiin arjen tilanteisiin. Ja rauhaa haluan luoda kanssasi sinullekin niin mieleesi kuin olemiseesikin. Tärkeää minulle on luoda sinulle turvallinen tila, jossa koet tulevasi nähdyksi ja ymmärretyksi. Haluan, että koet itsesi hyväksytyksi juuri sellaisena kuin milloinkin olet. Vahvuuteni valmentajana on avoin kuunteleva läsnäolo, hyväksyvyys, rauhallisuus sekä elämän näkeminen laajemmasta näkökulmasta kuin pelkät aistimme kykenevät meille välittämään.

Työotteeni on terapeuttinen ja voimavarakeskeinen taustastani johtuen (mm. psykiatrian puolen toimintaterapia, kognitiivinen lyhytterapia ja voimavarakoulutus). Valmennuksessa painotan elämän merkityksellisyyden kokemusta ja arjen sujuvuutta, sillä muutostilanteissa arki jollain lailla usein muuttuu. Muutoksissa saattaa ajoittain nousta esiin stressioireita, joihin työkalupakistani löytyy täsmäaseina mm. fysioakustinen hoito, äänimaljarentoutus, ohjatut meditaatiot, regressiot ja energian välitys. Työskentelyssä hyödynnän tarpeen mukaan myös toiminnallisia menetelmiä. Toimintana voi tapaamisilla olla esim. pienentyneiden ympärysmittojen myötä tarpeellisten muutosten tekeminen yhdessä lempivaatteellesi, sillä olen myös ompelija.

Kuuletko rauhan kuiskauksen sisälläsi? Oletko valmis näkemään itsesi rakkauden silmin? Ihanaa, jos tiemme hetkeksi kohtaavat tapaamisten merkeissä.

Rauhassa ja rakkaudella, Heidi

VALMENNUKSEN HINNAT 2021

Kun tilaat ruokapalvelun, tutustumishinta loka-marraskuussa 2021 

  • tarjoamme sinulle ilmaisen kartoituksen (max. 30 min) ja        kolme (3) valmennusta á 60 euroa

  • Yksi valmennuskerta kestää 45 min. ja pidetään joko lähivalmennuksena tai verkossa

Yksittäinen valmennus 

  • 90 euroa /kerta (60 min.) 
  • 60 euroa /kerta (30 min.) 
  • Ravintoneuvoja 120 euroa /kerta

Hinnat sisältävät alvin 24%