MIKSI JA MITÄ?

Jotta sinä voisit kukoistaa ja nauttia elämästä.

Terveellinen ravinto maistuvampana kuin koskaan! 

Kokeneen ja idearikkaan kokkimme huolellisesti laatimat ruokavaliot ovat korkealaatuisia, herkullisia ja taidolla valmistettuja.

Kolmenkymmenen päivän ruokavalio vapauttaa elimistösi sokeriaddiktiosta, lisää suoliston terveellistä bakteeriflooraa ja tasapainottaa mielesi. Saat nopean onnistumisen kokemuksen terveellisen elämän toteuttamisesta. Hyvinvointisi lisääntyy, itsetuntosi kohoaa, energiatasosi kasvaa ja kehosi keventyy. 

Kuukaudessa huomaat selkeän eron hyvinvoinnissasi ja valmiiden aterioiden myötä totut luontevasti terveellisiin ruoka-aikoihin ja ravintoon. Voit toki jatkaa tilaustasi niin kauan kuin haluat.

Sokeriaddiktiosta palautuminen

Kun kehosi on tottunut elämään nopeilla sokeripitoisilla ruoilla, se vaatii niitä jatkuvasti lisää. Ilman tämän kehän pysäyttämistä painosi nousee jatkuvasti, energiasi vähenee, liikunta ei enää kiinnosta ja altistut sairauksille immuunipuolustuksen laskiessa. 

Syömällä säännöllisesti ravintorikasta ruokaa saat tarpeeksi ravintoaineita, jotka pitävät sinut pidempään kylläisenä ja sokerin tarve katoaa vähitellen. Suolistosi bakteerifloora tervehtyy ja pysyvä painonhallinta on mahdollista.

Uusi elämäntapa

Kyse ei ole ihmedieetistä vaan uuden elämäntavan opettelusta, jota on helppo jatkaa kuukauden kuluttua itsenäisesti. Kuukaudessa saat energiasi takaisin ja huomaat kuinka kehoosi kertynyt neste poistuu, kehosi keventyy ja tyytyväisyytesi lisääntyy antaen sinulle voimaa pitää muutokset pysyvästi elämässäsi.

Upeaa on se, että me oikeasti voimme muuttaa kehoamme ja energiatasoamme oikealla ravinnolla. Yksin ilman tukea ja kiireen keskellä muutos on vaikeaa. Nyt sinulla on loistava tilaisuus muuttaa ravintotottumuksiasi helposti ja taatusti toimivalla tavalla.

Vapaaksi syyllisyydestä

Sinä et ole heikko tai laiska syödessäsi epäterveellisesti. Kyse on siitä, että kehosi on addiktoitunut pääasiassa sokeriin, jota syntyy esimerkiksi vaaleasta leivästä, pastasta, riisistä, kaikesta makeasta, mehuista ja virvokejuomista. Addiktio on niin vahva, että se säätelee sinun syömistäsi. Nyt annat itsellesi mahdollisuuden vapautua addiktiosta ja saada pysyvästi takaisin hyvinvoivan itsesi.