MISTÄ TÄMÄ SAI ALKUNSA?

Omasta tarpeesta.

 


Olen laihduttanut suurimman osan elämästäni ja ollut tyytymätön ja vihainen itselleni, kun vaivalla tiputetut kilot tulevat usein lisäkilojen kanssa takaisin. Itseinho on ollut osa jokapäiväistä elämääni, ja se on vaikuttanut sosiaalisiin suhteisiin, parisuhteeseen, työhön, harrastuksiin, lasten kanssa jaksamiseen, oikeastaan aivan kaikkeen.

Suhteeni syömiseen on vuosikymmenien aikana vääristynyt ja vaihdevuodet ovat tuoneet painonhallinnan haasteet moninkertaisina elämääni. Kateellisena katson, kun hoikat ihmiset voivat syödä mitä vain eivätkä tunnu lihovan lainkaan. Tuntuu siltä, että minun ei tarvitse kuin katsoa ruokaa niin saan kiloja. 

Vuosia sitten heräsin ajattelemaan, että kunpa joku valmistaisi minulle ruoan päivittäin eikä minun tarvitsisi itse aktiivisesti miettiä mitä voin syödä ja mitä en. Kunpa minun ei tarvitsisi laskea kaloreita, lukea ainesosia pakkauksista ja valmistaa erikseen perheen ja omaa ruokaa  kiireisen ja vaativan työn lisäksi.

Nyt päätin toteuttaa tämän ateriapalvelun vastaamaan omaan tarpeeseeni ja samalla haluan antaa mahdollisuuden myös muille saada ruokailu ja sokeriaddiktio kuriin. En enää halua voida huonosti vaan valitsen hyvinvoinnin ja kukoistavan itseni ja elämän. 

Ymmärrän kuinka suuri ongelma epäterveellisen ravinnon syöminen meille ihmisille on ja kuinka ihminen usein syyttää itseään kykenemättömyydestä laihtua. Kehomme suoliston "aivot" ja bakteerikanta ovat kuitenkin suurin vaikuttaja painonhallinnassa, ei meidän kykenemättömyytemme, tahdonlujuutumme tai laiskuutemme. 

Nyt on aika laittaa elimistö kuntoon ja tasapainoon, jotta voit keskittyä hyvään elämään kaikin tavoin. Sydämestäni toivon sinulle samanlaista onnistumista kuin mitä itse olen kokenut.

Rakkaudella Susan Hedman