POLKU ITSESI RAKASTAMISEEN

TEHTÄVÄVIHKO ITSESI RAKASTAMISEENKoska sinä olet rakkauden arvoinen

Tehtävävihko Itsesi Rakastamiseen kuljettaa sinut erilaisten harjoitusten ja tehtävien kautta rakkauden äärelle, avaa rakkautta sinussa ja auttaa sinua aktiivisesti valitsemaan itsesi jokainen päivä.

Tehtävävihkon 80 sivua pitävät sisällään mm. harjoituksia rakkauden tunnistamiseen, tunteiden purkamiseen, odotuksiin ja päivittäisiä tehtäviä, jotka auttavat sinua valitsemaan itsesi ja rakastamaan itseäsi arjessa.

Tehtävävihko Itsesi Rakastamiseen on johdatus itseesi ja rakkauteesi, se auttaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet ja kuljettaa sinua elämään vapaammin omannäköistäsi elämää.

Elämme maailmassa, jossa helposti etsimme ulkopuolista hyväksyntää, varmistusta ja vahvistusta itsellemme. Etsimme rakkautta, joka täyttäisi sen kaipuun, joka niin monella meistä on.

Rakkaus on kuitenkin asia, voima, energia, joka jokainen hetki on läsnä sinussa. Sydämestäsi löytyy mitä suurin rakkaus, voimakas ja valloittava turva, joka on sinun jokainen hetki.

Tämä tehtävävihko auttaa sinua avautumaan tuolle rakkaudelle itsessäsi, se auttaa sinua löytämään rakkauden itsestäsi ja itseäsi kohtaan, muistuttaa sinua siitä, että olet rakkauden arvoinen, jokainen hetki.

Sillä mitä enemmän me rakastamme itseämme, mitä vahvemmin avaudumme rakkaudelle, sitä enemmän me myös vastaanotamme rakkautta, vedämme sitä puoleemme.

Olemme kuin magneetteja: energiamme vetää jokainen hetki puoleensa juuri niitä asioita, joita me kutsumme. Me saamme kaiken sen, jonka me uskomme ansaitsevamme.

Ja sinä rakkain säihkysielu, ansaitset kaiken hyvän ja kaiken rakkauden tässä maailmassa.

Tämä tehtävävihko on sinulle, joka haluat

 • Vahvemmin valita ja hyväksyä itsesi arjessa
 • Elää voimakkaammin itsestäsi käsin
 • Olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi
 • Lisätä rakkautta ja hyväksyntää elämässäsi
 • Vahvemmin elää omannäköistäsi elämää

Tehtävävihko Itsensä Rakastamiseen

Koska sinä olet rakkauden arvoinen Tehtävävihko Itsesi Rakastamiseen kuljettaa sinut erilaisten harjoitusten ja tehtävien kautta rakkauden äärelle, avaa rakkautta sinussa ja auttaa sinua aktiivisesti valitsemaan itsesi jokainen päivä. Tehtävävihkon 80 sivua pitävät sisällään mm. harjoituksia rakkauden tunnistamiseen, tunteiden purkamiseen, odotuksiin ja päivittäisiä tehtäviä, jotka auttavat sinua valitsemaan itsesi ja rakastamaan itseäsi arjessa. Tehtävävihko Itsesi Rakastamiseen on johdatus itseesi ja rakkauteesi, se auttaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet ja kuljettaa sinua elämään vapaammin omannäköistäsi elämää Ostosi jälkeen lähetämme Tehtävävihkon Itsesi Rakastamiseen sinulle sähköpostitse henkilökohtaisen saatekirjeen kera. Tehtävävihko toimitetaan yhden arkipäivän sisällä tilauksestasi.

49,00 €

  ILTA ITSESI RAKASTAMISELLE

  MITÄ?

  Illoissa käymme yhdessä Ida Hedmanin johdatuksella keskustellen läpi tehtävävihkon eri teemoja Zoomin välityksellä.

  Kuka tahansa voi osallistua mukaan iltoihin, mutta niistä on kaikista eniten iloa sinulle, jos olet ostanut Tehtävävihkon Itsesi Rakastamiseen ja haluat yhdessä muiden kanssa käydä läpi mitä harjoitukset, itsesi rakastaminen ja tehtävävihkon eri teemat sinussa nostattavat.

  Illat ovat kestoltaan noin 2 h ja voit osallistua yhteen tai useampaan, järjestyksessä tai epäjärjestyksessä.

  Yhden illan hinta on 25 €.

  Minimiosallistujamäärä 4. Maksimi 15.

  SEURAAVAT ILLAT

  MA 31.1.2022 KLO 18

  Mitä rakkaus on ja mitä itseni rakastaminen tarkoittaa minulle?

  MA 7.2.2022 KLO 18
  Miltä ja missä rakkaus tuntuu? Keho apuna itsensä rakastamisessa

  MA 14.2.2022 KLO 18
  Miksi itsensä rakastaminen on tärkeää & kuinka itsensä rakastaminen vaikuttaa omaan hyvinvointiin, oloon ja arkeen.

  MA 21.2.2022 KLO 18
  Mitä sinä odotat rakkaudelta?

  MA 28.2.2022 KLO 18
  Mitä odotat itseltäsi arjessa? 


  ILMOITTAUDU MUKAAN ILTAAN ITSESI RAKASTAMISELLE

  Iltoihin voit ilmoittautua sähköpostitse: ida@susas.fi. Kerro sähköpostissa mihin iltaan/iltoihin haluat osallistua mukaan.