EN LYCKAD LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Ett hälsosamt liv, enkelt och säkert

KÄNSLAN AV ATT LYCKAS 

Susa's diet föddes ur en önskan att ge dej en egen erfarenhet av hur god mat påverkar ditt välmående, snabbt och lätt. Pröva och beställ färdiga matportioner för en månad.Trettiodagars dieten befriar dig från sockerbehov, ökar den hälsosamma bakteriefloran i tarmsystemet och ger dej ett mera balanserat sinnestillstånd. Genom den hälsosamma dieten får du snabbt en känsla av att du lyckats, ditt självförtroende ökar, du får mera energi och din kropp blir lättare och friare.


HÄLSOSAM MAT LEVERERAD HEM TILL DEJ

Vi levererar de tre dagliga matportionerna hem till dej.
Maten tillreds av högklassiga och näringsrika råvaror. Näringsvärdet för varje matportion är noga beräknat. Av de dagliga matportionerna får du allt du behöver för att må bra. Matportionerna levereras på måndagar, onsdagar och fredagar.


ALTERNATIV FÖR DEJ

Om du inte genast vill börja med en 30 dagars diet, kan du beställa en 14 dagars eller 7 dagars matleverans.

30 dagar med hälsosam mat ger dej en tydlig egen erfarenhet av förändring både i din kropp och din sinnesstämning. Redan efter en vecka händer det mycket och du får en försmak av hur maten påverkar hur du mår. Födan har stor inverkan på hur du orkar och på ditt humör. Nu har du en möjlighet att uppleva det på ett enklare sätt än någonsin. Beställ maten hem till dej för den tid som passar dej bäst, och se hur maten påverkar hela dej och ditt varande.

FÖRMÅNLIGT

En månads mat levererad hem till dej snabbt och enkelt.

Du betalar ca 30 euro per dag för en helhet som innehåller allt du behöver för att snabbt och möjligast enkelt förverkliga en förändring i din livsstil.

För ca 30 euro per dag får du en helhet som består av välplanerad och närproducerad mat. Vår kock väljer enbart de bästa näringsrika råvarorna och tillreder välsmakande matportioner för hela dagen - frukost, lunch och middag. Vi packar noggrant maten och vår kylbil transporterar den till din hemdörr på måndagar, onsdagar och fredagar.

Du får mera tid att förverkliga dej själv, vara med din familj och göra saker som stöder ditt välbefinnande. Ta t.ex en tupplur efter jobbet i stället för att stressa iväg till matbutiken och sedan snabbt tillreda maten. Nu är det tid för dej att älska dej själv!


SÅ HÄR FUNKAR DET!

TILLREDNINGEN

Vår erfarna och skickliga kock tillreder de välsmakande matportionerna av närproducerade råvaror.

VÄRM HEMMA

Njut av en lättillredd mat, värm de färdiga matportionerna i stekpanna, ugn eller mikro.

Med i matleveransen får du närmare direktiv angående uppvärmningen.


HÖGKLASSIG OCH NÄRINGSRIK KOST

Välsmakande matportioner av närproducerade ekologiska råvaror både som blandkost och vegetariskt alternativ.

Vår kock tillreder maten i vårt kök i Ekenäs. Matportionerna är alltid tillredda av färska råvaror. Du behöver bara värma matportionerna och den välsmakande maten är färdig att avnjutas. Med matportionerna får du närmare direktiv för uppvärmningen.

Bekanta dej med de olika menyalternativen.

LÄTT OCH FUNGERANDE

Du äter bara de matportioner som vi levererar till dej. Du kan helt glömma planeringen av maten, att handla matvaror i butiken och städning efter matlagningen. På så sätt undviker du att skaffa icke nyttig mat. Det enda du behöver utöver maten som vi levererar är vatten att dricka.

Kosten är vanlig vardagsmat, vars råvaror är noggrant valda bland säsongens bästa och mest högklassiga produkter. I de dagliga matportionerna finns allt du behöver för att må bra och förbättra din tarmflora.

Portionerna innehåller inte tillsatt vitt socker. Under 30 dagar återhämtar sej din kropp och du slipper sockerbehovet. Du får känna hur ditt välmående och din energi ökar då det inte finns onyttiga snabba sockerarter i kosten som du intar.

ANMÄL DEJ TILL VÅR POSTNINGSLISTA

ETT LÄTTARE LIV - EN LÄTTARE VARDAG

Trettiodagarsdieten frigör din kropp från sockerberoende, ökar den nyttiga tarmfloran och balanserar ditt sinnestillstånd.

Du märker snabbt verkningarna av en hälsosam diet, ditt självförtroende blir bättre, du får mera energi och din kropp blir lättare och friskare.