VARFÖR OCH VAD?

För att du ska kunna blomstra och njuta av livet.

Hälsosam mat, mera välsmakande än nånsin!

Menyerna som vår erfarna och idérika kock skapat är är av hög kvalitet, läckra och skickligt gjorda.

Trettiodagars dieten befriar dig från sockerbehovet, ökar den hälsosamma bakteriefloran i tarmsystemet och ger dej ett mera balanserat sinnestillstånd. Genom den hälsosamma dieten får du snabbt en känsla av att du lyckats, ditt självförtroende ökar, du får mera energi och din kropp blir lättare och friare. 

Under en månad märker du en tydlig skillnad i ditt välmående och med de färdiga matportionerna vänjer du dej på ett naturligt sätt vid hälsosamma mattider och hälsosam mat. Du kan förstås fortsätta din beställning så länge du vill och njuta av den härliga färdiglagade maten.

Återhämtning från sockerbehovet

Då din kropp vant sej vid snabb sockerhaltig mat, kräver den ständigt att få mera sådan mat. Utan att bryta den cirkeln ökar du i vikt, din energinivå minskar, motion intresserar inte längre och du blir lättare sjuk då ditt immunförsvar blir sämre.

Genom att regelbundet äta näringsrik mat får du tillräckligt med olika näringsämnen, vilket ger dej mättnadskänsla för en längre tid. Då minskar småningom behovet av socker. Bakteriefloran i tarmen återhämtar sej och en permanent viktkontroll är möjlig.

Ett nytt levnadssätt

Det handlar inte om någon mirakeldiet, utan att lära sig ett nytt sätt att leva som är lätt att fortsätta på egen hand efter en månad. Inom en månad får du tillbaka din energi och du kommer att märka hur vätskan som ackumuleras i din kropp minskar, din kropp kommer att bli lättare och din tillfredsställelse kommer att öka, vilket ger dig krafter att behålla förändringarna permanent i ditt liv. 

Det fina är att vi verkligen kan förändra våra kroppar och energinivån genom att inta rätt föda. Ensam, utan stöd och mitt i den hektiska vardagen, är det svårt. Nu har du en fantastisk möjlighet att ändra dina matvanor på ett enkelt och garanterat fungerande sätt.

Fri från skuldkänslor

Det är inte så att du är svag eller lat när du äter ohälsosamt. Poängen är att din kropp är mest beroende av socker, som produceras av till exempel vitt bröd, pasta, ris, allt godis, juice och läsk. Beroendet är så starkt att det reglerar vad du äter. Nu kan du ge dej själv en chans att bli av med missbruket och återfå ditt välmående jag, bestående.